Vezetési tanácsok Máltán

Autóbérlés Online | Autókölcsönzés külföldön egyszerűen

Málta szigete a Földközi-tengerben fekszik. Apró öblei és sziklás tengerpartjai a turisták kedvelt kirándulóhelyei. Ám nem csak a tenger szerelmeseinek, hanem a kultúrakedvelő utazóknak is kiváló célpont lehet Málta, hiszen hangulatos szűk sétálóutcák, rengeteg ősi templom és katedrális várja az ide látogatókat. Ügyeljünk arra, hogy a máltai közlekedésben a kötelező haladási irány baloldalon van, ezért csak azoknak ajánlatos autóval közlekedni, akik ismerik az angolszász közlekedési normákat! A szigeten az útjelzések is angolul vannak feltűntetve.

Máltán lakott területeken 50 km/h, lakott területeken kívül pedig 80 km/h a megengedett maximális sebesség. Az engedélyezett alkoholmennyiség 0,8 g/l, ami kicsivel több, mint az európai országok többségében, ahol 0,5 g/l a legmagasabb érték.
A vezetéshez nemzetközi jogosítvány szükséges. Sajnos előfordulnak különféle rablások, ezért a poggyászokat soha ne hagyjuk látható helyen! Továbbá érdemes az autóra biztosítást kötni. A biztonsági öv használata az európai normáknak megfelelően kötelező.

További kérdései vannak? Vegye fel velünk a kapcsolatot ide kattintva!

Autópálya információ Máltán ide kattintva!

Árajánlat kérés és foglalás Máltán ide kattintva!