Vélemények

Az Önök foglalási oldalától az autó leadásáig csak jó véleményt tudok írni. Minden tökéletesen működött. Köszönöm, hogy megtaláltam a számunkra ideális autót az Önök oldalán. Amennyiben lehetőségem lesz olyan helyre utazni ahol autóbérlésre lesz szükségem csak is ezt az oldalt veszem igénybe. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a megbízható oldalt! Köszönettel:

Tamás László
Las Vegas - Los Angeles - San Diego

Teljes mértékben elégedett voltam a szolgáltatással. Talán annyi javaslatom lenne, hogy a bérbeadó cég irodája - a többitől eltérően - az indulási oldalon (másik épületben van) a galérián a Wizz Air felirat alatt található.

Dr. Gál József
Vilnius

A finnországi utazásomat nagyban megkönnyítette a repülőtéren átvett bérautó. A kiszolgálás és fogadás kifogástalan volt, annak ellenére, hogy éjszaka (zárás előtt 5 perccel) vettem át az autót. Az ár, melyet előzőleg megállapítottak, nem változott. Az autót tisztán, teletankolva vettem át. Az 5 nap során probléma nem merült fel az autóval. Öröm volt szolgáltatásukat igénybe vennem.

Agárdi Éva
Helsinki - Finnország

Egyszerűen használható weboldal, gyors foglalási lehetőség és pontos helyszíni ügyintézés. A közvetített céggel (National/Alamo) is elégedettek voltunk. Szinte új állapotban lévő autót kaptunk tőlük.

Juhász József
Párizs - Beauvais repülőtér

Első alkalommal béreltünk nyaralás során autót. Nagyon jó tapasztalatokat szereztünk, az online bérleti forma nagyon kényelmes volt. Az Önök által használt informatikai rendszer jól áttekinthető, visszajelzések gyorsan megérkeztek. Az autót eredetileg Corfu városban kellett volna átvenni, de sikerült telefonon megbeszélni, hogy az iroda alkalmazottja kihozza a Meshongi városban lévő szállodánkhoz. Nagyon kedves volt, mindent elmagyarázott. Az autó végig nagyon jól működött, a rendelt és a (fizetett) kategóriához képest magasabbat kaptunk. A bérleti díj nagyon kedvező volt, a helyszínen bérelhető autók sokkal drágábbak voltak. A szállodánál Budget árakat láttam, azonos kategóriában majdnem a duplája volt a miénknek. A kedvező tapasztalatok alapján valószínűleg késöbbi nyaralásunk során is fogunk autót bérelni Önöktől.

Tóth József
Korfu

Az Önök foglalási rendszerén béreltünk autót Krétán, mivel eddig még nem béreltünk ilyen módon, félve ballagtunk át a repülőtér melletti parkolóba. Azonban kellemes meglepetés várt minket, mert minden rendben volt és 15 perc múlva már robogtunk is a kiszemelt tengerpart felé. Korrekt, pontos ügyintézés miatt csak ajánlani tudom mindenkinek az AutóbérlésOnline-t.

Hargitai Zoltán
Kréta - Heraklion repülőtér

Minden jó volt, gyors és pontos volt az ügyintézés, a közvetített céggel minden rendben volt. Nekem az egész így nagyon bejött.

Csaba
Kréta - Heraklion repülőtér

Az online foglalás kényelmessé és megbízhatóvá tette a kölcsönzést, a weboldal informatív, minden lényeges kérdésre válaszol, az ügyfélszolgálat a Hertz cégnél zökkenőmentes és pontos volt.

Simon Ferenc
Korfu - Korfu repülőtér

Szolgáltatásukkal teljes mértékben elégedettek vagyunk. A webes felület kiválóan használható. Az autó átvétele, majd visszaadása gördülékenyen, pillanatok alatt történt, a görög személyzet minden probléma megoldásában segítkezett. Minden bizonnyal máskor is igénybe fogjuk venni Önöket, mert az elmúlt 20 évben Önöktől kaptuk a legjobb ár/érték arányú szolgáltatást.

Ambrus Andrea
Kréta - Heraklion repülőtér

Engedje meg, hogy megosszam az Önök cégével és a leszerződött partnerükkel kapcsolatos tapasztalataimat. Augusztusban béreltünk egy hétre autót Hollandiában, a kinti cég a Europecar volt. A reptér (Eindhoven) melletti irodában egy készséges úriember fogadott minket, aki gyorsan elintézett minden papírmunkát, egyszerűen, gyorsan, de a lényeget elmondva ismertette a tudnivalókat és átvehettük az autónkat. A foglalásban szereplő kategória szerint egy 5 ajtós VW POLO típusú vagy ahhoz hasonló autót foglaltunk, ennek ellenére a parkolóban egy Peugeut 5008-as várt ránk, teljes meglepetésünkre. Az autó tiszta volt, tágas, kényelmes, magasan felülmúlta a várakozásainkat, így az egy hét alatt nagyon kellemesen autóztunk. A leadás időpontja vasárnapra esett, az iroda nem tartott nyitva, így a kulcsot a reptéri tárolóban kellett elhelyezni egy parkolócédulával együtt, amely jelzi a visszatérés időpontját. Mi a foglaltakkal ellentétben 2,5 órával később értünk a reptérre, melyet nyilvánvalóan bizonyított a parkolójegy. Hazatértünk után vártuk a számlát, a letét feloldását és a további terhelést a plusz időre. A számlát megkaptuk, a letétet feloldották, plusz költséget pedig nem számláztak ránk, ami nagyon kellemes meglepetés volt. Szóval összességében elmondhatom, hogy nagyon meg voltam elégedve a szolgáltatással, a kiszolgálással, ár-érték arányban kiváló. És természetesen, ezúton szeretném megköszönni segítségüket is, hogy válaszaikkal hozzájárultak a sikeres foglaláshoz és hétvégén is rendelkezésre álltak e-mailben. Ha legközelebb autót bérlünk, biztosan az autóbérésonline-t választjuk majd!

Vanda
Hollandia - Eindhoven

Az online foglalás az Önök weboldalán kényelmes és egyszerű volt. Az autókölcsönző cég is profin dolgozott.

Priger Tibor
Dublin Airport - Írország

Néhány alkalommal már foglaltam az autoberlesonline.hu-n autót, és csak jó tapasztalatom van vele. Az oldal nagyon felhasználóbarát és egyszerű. Biztos vagyok benne, hogy a jövőben is fogom használni.

Tünde
Dublin

Én maximálisan meg voltam elégedve a szolgáltatás azon részével, hogy autót választhattam, hogy értékes tanácsokkal láttak el, és hogy mindezt csak és kizárólag a gépem előtt ülve tehettem meg. Az autóval semmi gond nem volt, az átvétel simán zajlott.

Fajth István - www.eventline.hu
Hamburg

Most béreltem először autót, így nincs viszonyítási alapom. Az online foglalással minden rendben volt. A megrendelés után hamar megkaptam a visszaigazolást is. A helyszínen is minden rendben volt, kedves kiszolgálás részletek pontos ismertetése. szóval minden ok volt.

Guth Balázs
Hamburg

Kiváló szolgáltatás, olcsó és rejtett költségek nélküli. Ajánlom mindenkinek!

Balázs
Budapest

Köszönöm figyelmét, valóban béreltem autót az Önök oldalán. Könnyen kezelhető jó oldal volt. Az autókölcsönző (Targarent) kellemes meglepetést okozott- a neten olvastam róla ott nem éppen a legjobbakat írták- de az ár kedvező volt. Én viszont jót tapasztaltam. Nápolyban a reptéren gyorsan, viszonylag kevés adminisztrációval intéztem a kocsit. A telep csak öt percre volt a reptértől egy tiszta, hibátlan, szép, majdnem új autót kaptam. Az autóban hiányzott a kézikönyv ami nem árt egy ismeretlen járműnél, ezen kívül minden rendben volt. A visszaadás is gyorsan ment, és annyit fizettem amit a neten ajánlatban megkaptam.

K. István
Nápoly

Mi rendszeresen vesszük igénybe az autóbérlést. Eddig nagyon jó tapasztalatunk volt. (Kb. 10 esetből egyszer volt gond, a Forli repülőtéren, mert este érkezett a repülőgép, és nem várt meg az alkalmazott. Az több mint kínos volt, mert se taxi, se busz. Megvártuk az éjszakai vonatot és azzal mentünk be Bolognába.) Ettől eltekintve mindig jó járművet kaptunk,jó áron.

Pilisborosjenői ügyfelünk
Bologna

Nagyon szépen köszönöm a segítségét. Az autókkal minden rendben volt. Minden úgy történt, ahogy megrendeltük. Ha legközelebb utazunk, autóbérléshez csakis Önöket választom. Sokkal jobb lenne ez az ország, ha minden cégnél ilyen korrekten intéznék az ügyeket.

Kovács Mariann
Olaszország - Catania

Egy kicsit hosszú volt a sor, a foglaláskor nem lett közölve a díj, amit a más helyszínen történő leadás miatt ki kellett fizetni. A zárolt 1000 €-t viszont nagyon hamar felszabadították.

Papp Antal József
Olaszország - Nápoly Airport

Azt kell, hogy mondjam, az autoberlesonline.hu nagyszerű árakkal dolgozik. Rendszeresen utazunk Portugáliába és néhány alkalommal foglaltunk autót máshol, de nem hiszem, hogy valaha is kaptunk olyan jó árat, mint itt.

Zsuzsa
Portugália

Köszönöm a lehetőséget, hogy kifejthetem véleményemet. Életemben először vettem igénybe ilyen szolgáltatást. Utólag azt tudom mondani, hogy nagyon profin, zökkenőmentesen történt minden. Az önöktől kapott voucherben minden részletesen le volt írva. Kezdőként izgalommal töltött el, hogy a lisszaboni reptéren az iroda nélküli kontaktot hogyan fogom megtalálni, de érthetően le volt írva, hogy hol kell majd keresnem. A gyakorlatban minden profin ment. Adott időben kedves leányzó várt az előre megadott helyen kis táblával a kezében, egy felesleges perc várakozás nélkül azonnal vittek transzferrel a bérautó telephelyére, ott a formalitások után már meg is kaptuk az autót. Visszafelé csúsztunk egy órát a leadásnál, az éjszakai időpont ellenére nagyon kedvesek voltak, problémamentesen végeztünk. Egy apró észrevételünk lenne. Kötöttünk itthon teljes körű cascot, amit kint elfogadtak, de azt mondták, hogy kár esetén először nekem kell fizetnem és utána én rendezem a saját biztosítómmal. Jobbnak láttam ha kötök náluk is egyet. Ez utólag is egyszerűbbnek tűnik, felesleges pénzkidobás volt. Mindezt kárpótolta az önök által adott messze legjobb ár és az, hogy már itthon kényelmesen választhattam autót, helyszínt stb.

Kiss Róbert
Portugália - Lisszabon

A szolgáltatással abszolút meg voltunk elégedve. A tájékoztatás - e-mailen - megfelelő volt, az autót könnyen, gyorsan átvettük Edinburgh-ban, és ez is hozzájárult, hogy a nyaralás remekül sikerült.

Szendreiné dr. Vanyiska Dóra
Edinburgh - Skócia

Mind az online foglalás során, mind az átvételkor minden gördülékenyen ment. Az Alicante reptéren az Alamo kölcsönző munkatársai már előkészítették az érkezésünkre a papírokat és az autót is, így 5 perc papírmunka után már a kezünkben volt a kulcs.
Az autó egy jó állapotú full extrás modell volt, nagyszerű fogyasztással. Az Almeria reptéren a leadás is rendben ment kb. 2 percet vett igénybe. A kaucióként zárolt összeget néhány napon belül vissza is kaptuk.

Kis Gábor
Alicante és Almeria repülőtér

Köszönjük a segítségét az autóbérléssel kapcsolatban, tényleg mindenre kiterjedő és alapos ismertetést nyújtott. Nagy örömmel tapasztaltuk, hogy a helyszínen / Tenerife / is minden rendben volt, tényleg várt az autó / még jobb kategória is, mint amit lefoglaltunk /. Jó állapotban lévő, gyors, kényelmes, tiszta autót kaptunk, igazán jó áron, viszont az üzemanyagra levont költség nem igazán volt korrekt. Mi elég sokat mentünk a 7 nap alatt, de nem sikerült kifogyasztani a tankot. Ettől függetlenül nagyon jól éreztük magunkat, most már bátrabban vágunk bele újra ilyen kalandokba.

Borsos Miklós
Tenerife

Már több alkalommal vettem igénybe szolgáltatásukat. Mindig meg voltam elégedve, mint most is. Ami kicsit rosszulesett, hogy a Centauró a tavalyi kaució vissza térítés idejét négy napról tízre emelte. De ez nyilván nem az önök kompetenciája. Viszont részemről elgondolkodtató, mert a szálloda ahol nyaraltunk ugyan ezen az áron kínálta az autókat, és nem kért kauciót (Hotel Heliosz Can Pastilla) Szép napot!

Bocskai János
Mallorca

Teljesen meg vagyunk elégedve,tök jól ment minden ,igaz nem azt az autót kaptuk amit kértünk, hanem egy sokkal jobbat kaptunk helyette, olcsóbban. Köszönünk minden segítséget. Biztosak vagyunk benne hogy legközelebb is nálatok bérlünk.

Deme Zoltán
Malaga

Az online úton történő autóbérlést most vettem első alkalommal igénybe. A jövőben is így fogok gépkocsit bérelni, mivel egyszerű, gyors és megbízható korrekt szolgáltatást kaptam. A megjelölt átvételi helyen a megfelelő gépkocsi az iratokkal együtt már elkészítve rendelkezésre állt. Úgy ítéltem meg, hogy a bérleti díj is reális volt, nem volt magasabb a más kölcsönzők árainál. Egyedüli hiányosság szerintem az volt, hogy a gépjármű használatához semmilyen útmutatást tájékoztatást nem kaptam. Ez kisebb gondot jelentett, de végül rájöttem, egyszerűbb lett volna ezt a gépkocsi átadásakor megmutatni.

Dr. Aryné dr. Uhri Anna
Tenerife

Önökön keresztül béreltünk autót Göteborgban. A szolgáltatással maximálisan elégedettek voltunk. Mivel ez volt az első alkalom, hogy autót béreltünk, számos dolgot kellett tisztáznunk előtte. Nagyon készségesen segítettek. Itt találtuk a legkedvezőbb áru ajánlatot és felvilágosítottak, hogy nem szükséges hitelkártya, hanem dombornyomott betéti bankkártya is elég volt a foglaláshoz és a későbbi fizetéshez is. Szinte teljesen új, 1600 km-es Seat Ibizát kaptunk kifogástalan állapotban. Mindenkinek bátran ajánlom Önöket.

Orsolya
Göteborg

Első alkalommal vettem igénybe szolgáltatásukat, április 9-12 között Malmöben. Mind a foglalási rendszerükkel, mind az ottani partnerükkel, (Europcar) maximálisan elégedett voltam. Villámgyorsan ment az átadás-átvétel, és kifogástalan, tiszta, vadonatúj nagyon szép autót (Seat Ibiza) használhattam, közel 800 kilométeren át, gond nélkül. Remélem a következő alkalommal is hasonlóan elégedett lehetek, más városban is. További eredményes munkát kívánva.

Dr Velényi László
Malmö

Szolgáltatásukkal maximálisan elégedett voltam, azt kaptam, amit előzetesen elvártam. Mind az Önök ügyintézéséről, mind pedig az autókölcsönző cégről jó kép alakult ki bennem, ezért szolgáltatásukat alkalomadtán legközelebb is igénybe fogom venni, illetve ajánlom ismerőseimnek.

Oláh Attila

Tavaly (Sziciliában) és idén (Andalúzia) is az Önök segítségével béreltünk autót. Mindkét esetben egy viszonylag új, kifogástalan állapotban lévő kocsit kaptunk, amelyet öröm volt vezetni. Spanyolországban kicsit meglepett, hogy a tele tankért fizetni kellett (talán nem olvastam el elég figyelmesen a leírást), de végül is jól jöttünk ki, mivel sokat mentünk és így teljesen elfogyasztottuk a kifizetett üzemanyagot.

Czugler Andrea

Szeretném ismételten megköszönni segítségüket az autóbérlés során. Először az életben béreltem autót, és méghozzá külföldön. Nem gondoltam volna, hogy ezen folyamat tud ilyen egyszerű is lenni. Teljes mértékben meg voltam elégedve, és szinte csak pozitív dolgok történtek velem az autóbérlés teljes időtartamában. Az autó, melyet kaptunk, messze felülmúlta az elképzeléseinket... kimondhatom, hogy egy luxusautót kaptunk, tempomattal, klímával, bőrülésekkel, és egy több mint 160 lóerős motorral (Chevrolet Malibu LT), valamint egy tökéletesen gazdaságos fogyasztással, ahogy azt kértem. Bizton állíthatom, legközelebbi nyaralásomhoz, melyhez szintén nagy valószínűséggel szükségem lesz autóra, hogy Önökön keresztül fogom lefoglalni, mert tiszta, átlátható, rejtett költségek nélkül. Még egyszer köszönöm!

Horváth Balázs Zsolt

Már második alkalommal béreltünk Önökön keresztül autót. Első alkalommal Párizsban és most második alkalommal Burgaszban. Az online foglalással és a weboldallal maximálisan elégedettek vagyunk. Jól átlátható, könnyen kezelhető, a foglaláshoz szükséges információk megtalálhatóak. Az ügyfélszolgálatuk felkészült és segítőkész. Párizs Beauvais partnerük jó választás volt, megalapozta, hogy a következő alkalommal is Önökön keresztül foglaljunk.

Solymos Tilla

Harmadik éve használom a honlapot az olaszországi utazásaim során. Most Németországba megyek a német árak kicsit borsosak. De biztos ilyen a piac. Ott nem Önök a legolcsóbbak. Azonban az olasz áraik verhetetlenek! Jó munkát továbbra is!

Iván

Az autó béléssel minden rendben volt, a megrendelt járműkategóriánál magasabb kategóriájú autót kaptam. Az autó szinte új volt, 10.000 kilométert futott és igen kényelmes volt. Sajnos elkerülte a figyelmem, hogy nem kellett volna tele tankkal visszaadnom, de hát ez van.Összességében a foglalással, kiszolgálással teljes mértékben meg vagyok elégedve, csak ajánlani tudom az Önök szolgáltatását.

Mácsik György

Minden rendben volt. Gyors gépkocsi átvétel és leadás volt a késői óra ellenére. A gépkocsi tiszta és jó műszaki állapotú volt.

Szakál András

Nagyon pozitív tapasztalatom van az on-line autókölcsönzésről. Minden gördülékenyen ment , még úgy is , hogy én konkrétan Barcelonában kértem bérautót, semmi gond nem volt, a szolgáltató nagyon kedves volt, minden kérésünket, kívánságunkat kielégítette. Ezen kívül sokkal olcsóbban tudtuk on-line foglalni az autót, mintha ott, a helyszínen tettük volna. Kb. féláron kaptuk így meg. Köszönjük a kiváló szolgáltatást!

F. Zs.

Többször béreltem Önökön keresztül, mindig elégedett voltam a teljes folyamattal. A munkaköröm megváltozott, így ezután kevesebbet kell utaznom, így ritkábban bérelek a jövőben. Természetesen, magáncélra továbbra is keresem szolgáltatásaikat!

Gál József

Tökéletesen meg voltam elégedve, mind a foglalási rendszerrel, az árral és a partner (Alamo) szolgáltatásával is. Tökéletes volt. Legközelebb is önöknél bookolok!

Attila Náksi - www.stereopalma.com

Minden rendben volt, köszönjük, egy remek, az igényeltnél jóval magasabb felszereltségű autót kaptunk kedvező áron. Az ügyintézés is rendkívül gyorsan és problémamentesen történt. (Ár/érték arány nagyon jó!) Elégedettségünket mi sem fejezhetné ki jobban, hogy őszi utunkra is Önökön keresztül bérelünk autót.

Gabriella

Az autóbérléssel minden rendben volt és a szolgáltatás színvonalával nagyon meg voltam elegedve.

Gubacsi Tamas

Teljesen elégedett voltam a szolgáltatásokkal, és az árral is. A cég aki a kocsit adta, mindenben maximálisan kiszolgált. Köszönettel:

Juhász Ferenc

Az Autóbérlés Online bérautó közvetítő- és online foglalási szolgáltatását már több éve használom, és teljesen elégedett vagyok. Áttekinthető, rugalmas, naprakész, stb.! Egyetlen dolgot megemlítenék, ha egy mód lenne rá, akkor jó lenne, ha szerepelne a Kölcsönző neve is ott, ahol már az autókínálatot látjuk, mivel sajnos nem minden Kölcsönzővel vagyunk minden esetben elégedettek. Legutóbb a Sixt Autókölcsönző sem nyújtott kielégítő szolgáltatást, és, ha ezt előre látjuk, akkor mást választunk. Egyébként az Önök szolgáltatása minden tekintetben kielégítő! Köszönöm megkérdezésüket! Üdvözlettel:

Bányai Csaba

A szolgáltatással maximálisan elégedett vagyok. A jövőben is használni fogom valamint üzletfeleimnek, ismerősöknek is maradéktalanul ajánlom.

H. Sándor cégtulajdonos
Kecskemét

Az AVIS-nál nem volt a lefoglalt kategóriájú autó ezért a következő kategóriát adták át, ráfizetés nélkül. A kiszolgálás, mind az átadásnál, mind a visszavételnél gyors és kulturált volt. A weboldaluk áttekinthető, kezelhető és szolgáltatja az összes fontos információt.

Farkas Péter

Első alkalommal vettem igénybe bérautó szolgáltatást és nagy örömömre semmilyen probléma nem volt, az autó kicsit körbe volt törve és érezhető volt rajta a nagy igénybevétel de tiszta volt és az ADA munkatársa is figyelmes volt.

P. Péter

Észrevételek. Tetszett: - a gk. minősége - a partner személyzetének rugalmassága ( az én EC/MC kártyámat -nem dombornyomásos- nem kezelte a kártyaolvasó, a nejemét is elfogadták) - a zárolást hamar felodották. Nem tetszett: - a rendelés szempontjait nem tartották be. Nem automata váltós gk-t rendeltem. Végül is hamar hozzászoktam. Összességében elégedett voltam a szolgáltatással.

Takács György

Mindennel meg voltam elégedve, gördülékenyen ment a bérlés, az oldalon is egyszerű volt a választás.

B. Kálmán

A weboldalon történt foglalás után zökkenőmentes volt az autó átvétele. A Dollar autókölcsönzőnél vettük át az autót. Az egyetlen probléma az volt, hogy meg sem kérdezték milyen autót szeretnék, illetve nem is mondták, hogy miből választhatok, lévén, hogy a foglalásban megjelölt típus nem állt rendelkezésre. Szimplán kezünkbe adták egy Galant kulcsát. De nem bántuk, mert a gép teljesen rendben volt. Amúgy az ügyfélszolgálaton nagyon kedvesek voltak, egy rossz szót sem szólhatok. Az autó leadása ugyancsak simán ment, kb. 3 percbe telt. És nagyra értékeltem, hogy ingyenes shuttle busszal elvittek a reptéri terminálhoz. Amiben javítani lehetne az a weboldalon a biztosítás leírása. Nem derül ki belőle egyértelműen, hogy mit takarnak a különböző csomagok, és végül az ügyfélszolgálaton derült ki, hogy a csomag, amit választottunk nem is foglal mindent magába, amit szerettünk volna. Ettől függetlenül összességében elégedett voltam.

Üdvözlettel: Bangó Zsolt

Most béreltünk először és több kellemes meglepetésem is volt. Gyors kiszolgálás, nagyobb tipus mivel először béreltünk autót, leadásnál szintén gyors és kedves kiszolgálásunk volt, ill az úriember még el is vitt minket a szálláshelyünkre mivel arra volt dolga. szóval merem ajánlani mindenkinek. Köszönettel:

Tóth Zoltán

Minden zökkenőmentesen zajlott a foglalástól kezdődően, jó állapotú autót kaptunk tisztán, az átadás korrekt volt. Ha még a depozitot is felfogják szabadítani akkor elégedettségem maradéktalan és legközelebb is így próbálom megoldani a kocsibérlésem.

Somogyvári András

Működött a dolog, és ez a lényeg. A kategóriának megfelelő autót (VW Polo Tdi) biztosították. Az autó viszonylag új volt, kb. 6000 km-t futott. Probléma nem volt sem vele, sem az AVIS-szal. Az emlékeztető e-mailt külön köszönöm, bár nem felejtettem el a részleteket. Legközelebb ismét Önöknél fogok foglalni.

Harsányi Gábor

Az autóbérléssel kapcsolatban a következő tapasztalataim voltak: Mivel ez volt az első autóbérlésem, kicsit nehéz volt értelmezni az autókölcsönző 600 fontos kárigényét bármely sérülés esetén. Azt csak a gépkocsi átvételekor értettem meg, hogy ez a költség bármely idegenhibás balesetnél is engem terhel. Az ajánlatban szerepelt egy 100 %-os Cascós eset is de ez majdnem dupla annyiba került mint a normál bérlet. Az Enterprise-nál béreltünk autót Bristolban, és ott a ügyintéző bemutatta azt a 10 cm-es korongot, aminél nagyobb a sérülés a kocsin, akkor automatikusan a 600 fontot levonják a számlánkról. De végül azt mondta, hogy a cégük napi 8,5 fontért ad biztosítást, aminél 100 fontra csökkenthettük a bármilyen okból keletkezendő sérülés önrészét. Ezt a lehetőséget a közvetítőknek nem ajánlották fel. Végül a kocsit sérülésmentesen visszaadtuk és a kauciót visszautalták a számlánkra. Golfot rendeltünk, Opel Astrát igazoltak vissza és Hyundai I 30-as diesel autót kaptunk, ami majdnem új autó volt és minden gond nélkül nagyon szépen ment.

Németh Zoltán

Mind a foglalással, a weboldallal és az ügyfélszolgálattal elégedett vagyok. A szolgáltatásukat a jövőben is tervezem használni. A Sixt autókölcsönzővel már többször is kapcsolatban voltam és mind a kapott autóval és a nyújtott szolgáltatásokkal meg voltam elégedve. További munkájukhoz sok sikert kívánok

Óvári Éva

Mint mindig, most is elégedettek voltunk szolgáltatásukkal: a foglalás gyors, érthető, a honlapjuk áttekinthető, partnereik megbízhatóak. Nem kis izgalom, hogy vajon milyen autót fogunk kapni a helyszínen, hisz ez eltér a foglalás visszaigazolásában közölttől, de mindig pozitívan: magasabb kategóriájú, színvonalasabb, jól felszerelt autót kaptunk eddig mindig. A kaucióként zárolt összeg jellemzően egy héten belül feloldásra kerül a számlánkon. Ismerőseinknek mindig bátran ajánljuk szolgáltatásukat

Köszönettel: Solymos család

Az Autóbérlés Online megfelelő, a Firefly céget nem ajánlanám. Az irodájuk olyan messze volt a repülőtértől és olyan nehezen megközelíthető, hogy visszatértünktől egy taxit fogadtunk, és annak sofőrje mutatta az utat, vezetett oda. A bérlés nagyon drága volt. A napi 150 km-es korlátozást nem értettük...eddig sosem, sehol ilyen korlátozás nem volt ez.

Gránitz József
Madrid

2014. 07. 26.