Autóbérlés síelőknek

A független utazás egyik nagyszerű módja az autóbérlés.
Ön a téli üdülése alatt is bérautóval eljuthat a repülőtérről a sí szállására, elautózhat és kipróbálhat akár több sípályát is.
Autókölcsönzés sítúrákhoz és síüdüléshez Magyarországon, Európában és tengerentúl.

Ön egyszerűen választhat kínálatunkból sí üdüléséhez bérautót többek között Svájc,Franciaország, Spanyolország, Svédország és Európa, USA síparadicsomokhoz közeli repülőterein.

Könnyen választhat az autó kínálatunkból a legkisebb autótól a 7-9 személyes kisbuszig az elérhető legkedvezőbb áron. Síléctartó, tetőcsomagtartó és hólánc is foglalható az autóval együtt.

Ha bérautóját Magyarországon szeretné felvenni és azzal utazni valamelyik közeli síterepre, már azt is lefoglalhatja nálunk online.(a határátlépés feltételeiről a foglalás előtt érdeklődjön nálunk)

Takarítson meg időt és pénzt, kérjen online árajánlatot megrendelési kötelezettség nélkül.

5 Tipp a téli autóbérléshez síelőknek

1. Foglaljon időben előre!

Ne hagyja az utolsó pillanatra a foglalást. Hetekkel az utazás előtt kedvezőbb áron foglalhat autót és elkerülheti, hogy ne legyen szabad kocsi az adott időpontban. Ha nagyobb társasággal utazik és 7 vagy 9 személyes kisbuszra lesz szüksége, akkor ez kifejezetten igaz, mert ezek csak limitált számban állnak rendelkezésre a kölcsönzőknél.

2. Ne csak az ár alapján döntsön!

Nem biztos, hogy a legkisebb autóba befér minden csomag és utas, illetve ha síléctartóra lesz szükség az sem mindig szerelhető fel a kisebb autókra. Ha a helyszínen derül ki, hogy nagyobb autó kell, az nem várt költségekkel járhat.

3. Gondoljon az extrákra!

A foglalás előtt gondolja át mire lesz szüksége, síléctartó, tetőcsomagtartó és a téli hegyi autózás elengedhetetlen kelléke a hólánc is általában előre lefoglalható online.
Bár minden síterep közelében lévő autókölcsönzőnél bérelhetőek ezek, de csak limitált példányban. Azért nem kell megijedni, ha (már) nincs bérelhető hólánc, az első benzinkútnál beszerezhető, néha még olcsóbb megvenni, mint bérelni.

4. Készüljön fel!

Nagy valószínűséggel a hóláncot használni is kell, ezért készüljön fel rá. A csomagba kerüljön:
- egy plusz kesztyű, amit a felszereléskor használhat, hogy ne a legjobb kesztyűjét kelljen összepiszkolnia
- egy kisebb méretű vízhatlan anyag (pl. nylon) amire rátérdelhet a felszerelés közben
- egy zseblámpa, ha a hóláncot sötétben kellene felszerelni

Mindenképpen érdemes kipróbálni, hogy hogyan lehet felszerelni a láncot még indulás előtt. Talán nem a legjobb mikor egy sötét hegyi úton, hidegben ismerkedünk a felszerelési tudnivalókkal.

5. Vezessen óvatosan!

A biztonság a legfontosabb, még a téli üdülés alatt is. Mindig vezessen óvatosan az ismeretlen utak. Számítson a nem látható felfagyásokra, és a lehullott falevelek alatti jeges útfelületekre.