Üdvözöljük az AutóbérlésOnline.hu weboldalán!

Ha autóbérlést keres utazásához, nyaralásához vagy üzleti úthoz, akkor mi biztosan tudunk segíteni ebben Önnek. Nálunk a világ 174 országában 30.000 helyszínen tud autót foglalni online a legjobb ajánlatokat pedig 1000 nemzetközi és helyi kölcsönző partner ajánlataiból választjuk ki. Az autóját átveheti szinte bármelyik repülőtéren, vasútállomáson vagy éppen a kiválasztott helyszínen a belvárosban.

Ha nálunk foglal, biztos lehet abban, hogy a választott átvevőhelyen megtaláljuk a legkedvezőbb ajánlatot a partnereink kinálatából Önnek. A bérleti díjaink a következőket tartalmazzák:

 • Törésbiztosítás
 • Lopásbiztosítás
 • Felelősségbiztosítás
 • Korlátlan km használat
 • Repülőtéri pótdíj
 • 24 órás segélyszolgálat
 • Helyi adók

Mit nyújt Önnek az AutóbérlésOnline.hu?

 • Gyors és egyszerű autóbérlési lehetőség szinte a világ összes pontján
 • Közel 800 autókölcsönző partner kínálatából megkeressük Önnek a legkedvezőbb árat.
 • A nagy volumenben közvetített foglalásoknak köszönhetően akár 50%-kal kedvezőbb árakat biztosítunk, mint a közvetlenül az autókölcsönzőnél történt foglalás esetén.
 • Azonnali árajánlat és azonnali visszaigazolás. **
 • Biztonságos online foglalás és fizetés.

** kérjük vegye figyelembe, hogy a kisbuszok és különleges autók általában 48 órán belül kerülnek visszaigazolásra az elérhetőség függvényében.

Kapcsolat

Ha bármilyen kérdése merülne fel, akkor itt tud kapcsolatba lépni velünk. Vagy használja az élő chat szolgáltatásunkat, hogy azonnali választ kapjon a kérdésére.

A foglalás után a hét minden napján a nap 24 órájában tudja hívni kérdésével a visszaigazoláson szereplő telefonszámot illetve a kölcsönző partnerünk irodáját. A visszaigazoláskor küldött „voucher” mintát ide kattintva tekintheti meg.

Tovább a kapcsolatfelvételhez >
Tovább az élő chathez >
Tovább a "Minta" visszaigazolás megtekintéséhe >

Partnereink

A Cartrawler technológiájának és foglalási rendszerének köszönhetően a legnagyobb nemzetközi és helyi autókölcsönzőktől tudunk árajánlatot adni néhány másodperc alatt. A kölcsönző partnereink többek között a Hertz, Avis, Europcar, Budget, Alamo, Dollar és Sixt is. Természetesen a felsorolt kölcsönzők mellett minőségi szolgáltatást nyújtó olyan helyi kölcsönzőkkel is dolgozunk, akik csak egy adott országon belül rendelkeznek irodahálózattal.

A kezdetek

2007-ben még csak Dublin és Dublin Repülőtéri autókölcsönzésre koncentrálva kínáltuk az online autóbérlési lehetőséget az oda érkezőknek. 2008-ban adódott a lehetőség, hogy a magyarországi ügyfeleknek is lehetővé tegyük az autóbérlés közvetítő szolgáltatásunk igénybevételét. Az elmúlt években több ezer új és visszatérő ügyfelünknek segítettük abban, hogy gyorsan és kedvező áron tudjon autót foglalni a nyaralásához vagy az üzleti úthoz.

Vélemények, Referenciák

Ha szeretne többet tudni arról, hogy mit mondanak azon ügyfeleink, akik már igénybe vették a szolgáltatásunkat, akkor látogassa meg a "Rólunk mondták" oldalunkat.

Köszönjük, hogy az AutóbérlésOnline-t választotta. Biztonságos és élményekben gazdag autózást kívánunk!

Autóbérlés Online
2nd Floor
13 Upper Baggot Street
Dublin 4 Ireland