Avis autókölcsönző

Budget Rent a Car - 1958-ban alapították, hogy kiszolgálja a költségtakarékos bérlők igényeit is, azóta piacvezető autókölcsönzővé nőtte ki magát. A Budget autókölcsönző az Avis Budget Group Inc. Leányvállalata, globálisan lefedve a szabadidős fogyasztói és az üzleti utazók autókölcsönzési igényeit. Jelenleg közel 1800 helyszínen található Budget iroda szerte a világon, amely biztosítja a kiválló minőségű járműveket elérhető áron, ami jó autókölcsönzési élményt nyújt minden alkalommal az ügyfeleknek.

Nem számít, milyen alkalomból van szükség autóra, a Budget Autókölcsönzőnél megtalája a tökéletes járművet, ami minden szempontból megfelel a követelményeknek.
Budget

A kiterjedt flotta 100%-ban füstmentes -azaz tilos az autóban a dohányzás- és a járművek között megtalálható minden kategória, kezdve a kis méretű és üzemanyag-takarékos járműveketől, egészen a nagyobb autókig, ahol több a lábtér vagy éppen egy családi autó ahol az egész család el fér a hosszú uton. Ha egy kisebb csoportot kell szállítani arra kisbuszok is bérelhetők.

Azok a bérlők, akik keresik a nagy teljesítményű autókat, azok a "Fleet Street" flottából sportautók és kabriók közül választhatnak.

A Budget Rent a Car minőségi autókat, barátságos kiszolgálással és rendkívül kedvező áron ad bérbe az ügyfeleknek. A megbízható szolgáltatások a folyamatos újításokkal együtt gyakran meghaladják a várakozásokat, így az elégedett vásárlók újra és újra a kölcsönzőt választják.

Ha egy cég, amely már több mint 50 éve működik, akkor a bérlő biztos lehet benne, hogy a Budget Rent a Car-tól egy jól karbantartott járművet kap, minden további probléma nélkül.

Magyarországon a Budget Autókölcsönző megtalálható Budapesten, a Liszt Ferenc repülőtér 2B terminálján továbbá Debrecenben, Székesfehérváron, Kecskeméten, Szombathelyen, Győrben és Pécsen is.