Autóbérlés az interneten: béreljen autót külföldi utazásához. Egyszerű és gyors bérautó foglalás az AutoberlesOnline.hu-n
 
Autóbérlés Online
Spanyolország Spanyolország Egyesült Államok Görögország
 
 
Olaszország, Bulgária, Görögország, Spanyolország, Törökország, Horvátország, Németország, Írország, Portugália, Egyesült Államok
 
 
Autó kínálat | Árak és foglalás | 5+1 tipp autóbérléshez
 
Főoldal Foglalás Feltételek Hogyan tankoljunk? - Üzemanyagra és tankolásra vonatkozó feltételek
 

Az autókölcsönző partnereink által alkalmazott üzemanyag térítésre vonatkozó feltételek:

Az AutóbérlésOnline.hu partnerei országtól és helyszíntől függően több eltérő feltételt alkalmaznak az üzemanyagra vonatkozóan. Kérjük, hogy a kiválasztott autó alatt ellenőrizze az érvényes feltételeket, hogy meggyőződjön az Ön számára megfelelő lehetőség elérhetőségéről.

Autóbérlés kölcsönzési feltételek

Általánosságban a legelterjedtebb két üzemanyag opció a következő:


1., Felvétel tele, leadás tele

A járművet tele tankkal kapja, és tele tankkal is kell leadnia. Amennyiben a leadáskor nincs tele a tank úgy hiányzó üzemanyagot és az újratöltési pótdíjat (kb. €20) meg kell fizetnie.


2., Felvétel tele, leadás üresen

A járművet tele tankkal kapja, és üresen kell leadnia nem szükséges újra tankolnia. Az autó átvételekor egy tank üzemanyagot előre ki kell fizetni. A leadáskor a tankban maradt és fel nem használt üzemanyagért nem jár visszatérítés.

(Kérjük vegye figyelembe, hogy a kölcsönzők által felszámított literenkénti díj magasabb lehet, mint az üzemanyagkútnál alkalmazott ár)

Ez a megoldás széles körben elterjedt Spanyolországban, USA-ban, Kanadában és Cipruson valamint néhány partnerünk alkalmazza még Portugáliában, Olaszországban, Írországban és Angliában is.

A kölcsönző partnereink a következő üzemanyagra vonatkozó feltételeket alkalmazzák még:


3., Felvétel tele, leadás üresen 4 napnál hosszabb bérlés esetén I.

A járművet tele tankkal kapja, és üresen kell leadnia a legalább 4 napig tartó kölcsönzések esetében. Az üzemanyag ára a bérlőpultnál előre fizetendő. A fel nem használt üzemanyagért nem jár visszatérítés.

Felvétel félig tele, leadás üresen:
Az 1 és 3 nap közötti kölcsönzések esetében az üzemanyag ára a bérlőpultnál fizetendő. A járművet félig tele tankkal kapja és üresen kell leadnia. A fel nem használt üzemanyagért nem jár visszatérítés.


4., Felvétel tele, leadás üresen 4 napnál hosszabb bérlés esetén II.

Legalább 4 napig tartó kölcsönzésekre érvényes Az üzemanyag ára a bérlőpultnál fizetendő. A járművet tele tankkal kapja, és üresen kell leadnia. A fel nem használt üzemanyagért nem jár visszatérítés.

Felvétel tele, leadás tele:

1 és 3 nap közötti kölcsönzésekre érvényes. A járművet tele tankkal kapja, és tele tankkal is kell leadnia. Amennyiben a leadáskor nincs tele a tank úgy hiányzó üzemanyagot és az újratöltési pótdíjat (kb. €20) meg kell fizetnie.


5., Felvétel negyedig töltve, leadás negyedig töltve

A járművet negyed tankkal kapja, és negyedig töltött tankkal is kell leadnia. Amennyiben a leadáskor nincs negyedig a tank úgy hiányzó üzemanyagot és az újratöltési pótdíjat (kb. €20) meg kell fizetnie.


6., Felvétel félig töltve, leadás félig töltve

A járművet félig töltött tankkal kapja, és félig töltött tankkal is kell leadnia. Amennyiben a leadáskor nincs félig a tank, úgy hiányzó üzemanyagot és az újratöltési pótdíjat (kb. €20) meg kell fizetnie.


7., Felvétel negyedig töltve, leadás üresen

A járművet negyed tankkal kapja, és üres tankkal kell leadnia. A leadáskor a tankban maradt és fel nem használt üzemanyagért nem jár visszatérítés. Az üzemanyag ára a bérlőpultnál előre fizetendő.Az autókölcsönzők üzemanyag politikája időről időre változhat. Egyeztessen a bérlőpultnál a bérleti szerződés aláírása előtt a félreértések elkerülése miatt.

Az üzemanyag költségét a bérleti díj nem tartalmazza, kivéve abban az esetben, ha az üzemanyag is szerepel a "Feltüntetett ár tartalmazza" részben. Ez jellemzően az USA és Kanada Gold és Platinum csomagoknál van így, ahol a bérleti díj tartalmaz 1 tank üzemanyagot is.

Ha bármilyen kérése vagy kérdése van kérjük forduljon az ügyfélszolgálatunkhoz itt, hogy az Ön számára megfelelő üzemanyag feltétellel rendelkező autót tudjunk ajánlani.
 
 
Olaszország, Spanyolország, Egyesült Államok, Németország, Svédország, Franciaország, Írország, Ciprus, Portugália, Egyesült Királyság
 
 
Alamo
Budget
Dollar
Hertz
Enterprise
Europcar
Sixt
Thriffy
National
 
Copyright © 2008-2014 www.autoberlesonline.hu - All rights reserved.