Portugália legfelkapottabb nyaralóhelye – Algarve

Az Autóbérlés Online segít Önnek az utazás megszervezésében, legyen szó nyaralásról, városlátogatásról vagy akár üzleti útról Algarveben. Gyorsan, kényelmesen és biztonságosan foglalhatja le bérautóját.

Portugália partvidékének egyik legfelkapottabb része Algarve. Keleten a Guadiana folyó határolja, délen és nyugaton az Atlanti-óceán, míg északról hegyek fogják közre. A legtöbb turista, aki pihenni és fürdőzni szeretne, Algarve-t választja. A térségben lehetőség van golfozni, yachtot bérelni, de egy tengerparti séta is kellemes időtöltés lehet a vörös sziklák alatt.

Algarve Portugália
Algarve Portugália

Portugália festői szépségű, fehérhomokos partjai felejthetetlen élményt nyújtanak.

Ha Algarveban járunk, mindenképpen béreljünk autót és látogassunk el a régió főbb városaiba, amelyek több nevezetességgel és szórakozási lehetőséggel várják a turistahadakat. Itt mindig meleg a tenger és mindig süt a nap.

Algarve központja a forgalmas Faro, ahol feltétlen meg kell tekinteni A Cabo de Santa Maria világítótornyot, ami a település legdélebbi pontján magasodik.

Albufeira a térség legszebb strandjait kínálja. Itt igazi nyüzsgő, mediterrán hangulat uralkodik. Az egykori halászfaluban egymást érik a különböző szórakozóhelyek és az idegforgalmi vendéglátóegységek.

Ha utazásunk időpontjául augusztust választjuk, akkor vétek lenne kihagyni az ekkor rendezett szardínia fesztivált Portimao-ban.

Algarvéban egy Aqualand is található, ahol megtekinthetünk néhány anakondát, vagy akár 95 méter magas csúszdáról is csobbanhatunk a hűsítő vízbe. A park májustól októberig nyitva tart, a parkolás pedig ingyenes.

Az Autóbérlés Online segítségével megtalálhatja a szükséges információkat és a legkedvezőbb autóbérlési árakat. Kattintson ide a legkedvezőbb autóbérlés ajánlatokért!

Aqualand - algarve
Aqualand - algarve
A 10 legjobb autós túra a világon
Kérje a A 10 legjobb autós túra a világon sorozatot. Adja meg keresztnevét, e-mail címét és kattintson a Kérem a sorozatot! gombra!
Nincs spam. Bármikor leíratkozhat.

Trackbacks

  1. Portugália legfelkapottabb nyaralóhelye – Algarve…

    Portugália partvidékének egyik legfelkapottabb része Algarve. Keleten a Guadiana folyó határolja, délen és nyugaton az […]…

Minden vélemény számít!