Autós túra az Amalfi-parton

Olaszország egyik legkedveltebb üdülőhelye. A Sorrentói-félsziget déli partján fekszik. Sok értékes élményt szerezhetnek az oda látogatók, ha végigjárják a város látnivalóit. Ezt legkönnyebben és leggyorsabban úgy tehetik meg, ha autót bérelnek.

Amalfi part
Amalfi part

A bérelt autóval könnyen eljuthatnak a Sant’ Andrea-dómhoz, melynek vaskapuját Konstantinápolyban készítették. Innen érdemes elmenni a Kapucnis kolostorhoz, mely a dómtól körülbelül fél km-re található egy meredek sziklán, mely ma már szállodaként üzemel, de a kilátás igazán pompás.

Amalfi
Amalfi

Amalfitól körülbelül egy km-re található a Grotta di Amalfi-cseppkőbarlang, melyes szoktak smaragd illetve zöld-barlangnak is nevezni utalva a gyönyörű képződményekre, melyek a barlangban láthatóak.

Amalfi - a Sant’ Andrea-dóm
Amalfi - a Sant’ Andrea-dóm

Ezenkívül a belváros hangulatos kis utcái remek élményt jelenthetnek tehát mindenképpen érdemes ellátogatni a Salernói-öböl északi részén, illetőleg a Sorrentói-félsziget déli részén elterülő városkába.

Autókölcsönzés Nápolyban

Amalfi szállás

Salernói-öböl
Salernói-öböl
A 10 legjobb autós túra a világon
Kérje a A 10 legjobb autós túra a világon sorozatot. Adja meg keresztnevét, e-mail címét és kattintson a Kérem a sorozatot! gombra!
Nincs spam. Bármikor leíratkozhat.

Trackbacks

  1. Autós túra az Amalfi-parton Olaszországban…

    Olaszország egyik legkedveltebb üdülőhelye. A Sorrentói-félsziget déli partján fekszik. Sok értékes élményt szerezhetnek […]…

Minden vélemény számít!