Autóbérlés az interneten: béreljen autót külföldi utazásához. Egyszerű és gyors bérautó foglalás az AutoberlesOnline.hu-n
 
Autóbérlés Online
Olaszország Spanyolország Spanyolország Görögország
 
 
Olaszország, Bulgária, Görögország, Spanyolország, Törökország, Horvátország, Németország, Írország, Portugália, Egyesült Királyság
 
 
Autó kínálat | Árak és foglalás | 5+1 tipp autóbérléshez
 
 

 
 
Az Avis Autókölcsönzőt 1946-ban alapították és mára az egyik legnagyobb autókölcsönzővé nőtt az egész világon. A klasszikus mottója a "We try harder!" bevezetésekor a cég arra összpontosított, hogy az ügyfélszolgálatuk minél jobb legyen annak érdekében, hogy továbbra is sikeresek maradjanak a piacon.

Az Avis minden utazó részére szeretné biztosítani a stresszmentes Avis autóbérlést a világ számos pontján. Az Avis jelenléte egyre több reptéri és belvárosi helyszínen a siker egyértelmű jele és a a cég növekedése is magáért beszél.

Az Avis autókölcsönző neve mindenhol megtalálható legyen szó Dél-Amerikáról Ázsiáról vagy éppen Magyarországról az Avis Autókölcsönző flottája az ügyfelek rendelkezésére áll.
A társaság küldetésének tekinti, hogy kiváló szolgáltatásukkal elégedett és hűséges ügyfélkört alakítson ki, mint a legjobb autókölcsönző cég.
Avis

Avis széles jármű választékkal büszkélkedhet, ami vonzó lehet minden utazó számára. Az Avis flottájában megtalálhatóak a kis- és közép kategóriás autók, kompaktok, kabriók, speciális vagy éppen a prémium és luxus kategória ismert márkái.

Avis kiterjedt ügyfélszolgálati hálozattal rendelkezik, így bárhol és bármikor az ügyfél segítségére tudnak sietni. Az Avis autóbérlés során az ügyél rendelkezésére áll a helyi képviselet telefonszáma amit a bérlő szükség esetén hívhat.

Az Avis, mint az egyik legnagyobb autókölcsönző a világon, a következő országokban helyszíneken nyújt autóbérlést: Kanadában, az EgyesültÁllamokban, Mexikóban, a Karib-térségben, Európában, a Közel-Keleten, Afrikában és Ázsiában valamint Ausztráliában és Új-Zélandon is jelen van.

Magyarországon Budapesten, a Liszt Ferenc repülőtér 1. és 2B. Terminálján továbbá Győrben és Kecskeméten található az Avis Autókölcsönző irodája.
 
 

 
Kérdései vannak az autóbérlésről?
 

 
 
 
Az Autóbérlés Online utazási magazinja

Ötletek, tippek, hírek és hasznos útleírások, melyeket Ön is felhasználhat külföldi utazása során.

 


 
 
Olaszország, Bulgária, Görögország, Spanyolország, Törökország, Horvátország, Németország, Írország, Portugália, Egyesült Királyság
 
 
Alamo
Budget
Dollar
Hertz
Enterprise
Europcar
Sixt
Thriffy
National
 
Copyright © 2008-2014 www.autoberlesonline.hu - All rights reserved.